понедельник, 12 ноября 2018 г.

Педагогічна практика у ВНЗ. День одинадцятий (12.11.18)

Сьогодні я разом із Шмагло Кариною Сергіївноюта та Мельниченко Юлією Анатолієвною проводили виховний захід в групі МІ-15 у формі тренінгу на тему "Твоє життя - твій вибір". Обрана тема є актуальною, оскільки всім студетам цікаво більше дізнатись про свої можливості і визначитись з планом на майбутнє. 
     При проведенні заходу ми дотримувались чіткої структури, використовували презентацію, роздатковий матеріал ( папірці «гроші», аркуші для роботи в групах), грамоту, свічку. В тренінгу брали участь всі студенти групи. 
      Тренінг складався з 5 вправ: вправа-знайомство «символ життя», вправа «складові щасливого життя», вправа «грамота», вправа «як розпоряджатись своїм життям», вправа закінчення заняття «куля мрій».  Під час заходу студенти були дуже збуджені, активні з захватом виконували всі вправи. З цього можна зробити висновок, що захід студентам сподобався. 
      Загалом захід проведено на високому рівні: ми встигли виконати все заплановане і підбити підсумки. Приємно було те, що студенти залишились задоволені тренінгом. Мета і завдання була досягнута.

Комментариев нет:

Отправить комментарий